Diensten

Bedrijfsfilm

Groot of klein bedrijf, veel of weinig diensten. We leven ons in en zetten jouw bedrijf, merk of product op de kaart met een unieke en doelgerichte film. Laat kort en krachtig zien waar het bedrijf voor staat.

Openingsfilm

Start jouw evenement of symposium met een film over het thema van de bijeenkomst. Een openingsfilm is een doeltreffende manier om een discussie te starten.

Promotiefilm

Elk verhaal, dienst of product verdient het om gehoord en gezien worden. Met een goede promotiefilm breng je dit onder de aandacht.

Instructiefilm

Een instructiefilm is de beste manier om een bepaalde handeling uit te leggen. Beelden zeggen meer dan woorden. Wij maken instructiefilms kort, krachtig en doeltreffend.

Evenementenregistratie

Van een aftermovie van een beurs tot een volledige registratie van alle sprekers op het symposium. Wij leggen het voor je vast! Op deze manier zorg je voor een groter bereik.

En meer...

Uiteraard zijn er nog veel meer videotoepassingen. Denk aan timelapses, 360 graden video's, drone shots, interactieve video's, interviews, moodfilms, promotievideo's, documentaires en meer...
Wij komen graag langs om met jullie mee te denken.

Film & Video

Zowel de consument als zakelijke doelgroepen hebben een behoefte aan video's die een verhaal vertellen. Maar met alleen wat bewegende beelden ben je er nog niet. Hoe spring je uit tussen andere video's? Is de video wel spannend en boeiend genoeg? Wij maken films die je graag wilt zien en graag wilt delen. Bewegend beeld is één van de meest krachtige en effectieve manieren van communicatie. Wij vertellen graag jullie verhaal in beeld.

Animaties

Uitleganimaties zijn naast dat ze heel erg effectief zijn ook nog eens heel erg hip. In 1 tot 2 minuten leggen wij helder uit waar jouw bedrijf of dienst voor staat. Naast uitleganimaties maken mij ook motion graphics. Van een logo-animatie tot een complexe 2D animatie. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Onze werkwijze

Concept & Script

Om te beginnen gaan we samen in overleg. Door gezamenlijk te brainstormen zullen we tot een goed concept komen. Dit concept wordt uitgewerkt tot een script en daarmee hebben we de basis van een goede film.

Productie & Opname

Als het script akkoord is kan de productie beginnen. We plannen de film dag(en) en zullen er voor zorgen dat alles zo efficiënt mogelijk verloopt. Uiteraard doen we dat allemaal samen in overleg.

Montage

We halen tijdens de montage alles uit de kast zodat we uiteindelijk een film af kunnen leveren waar we trots op zijn. Kleuren bewerking, audio bewerking, animaties, alles krijgt evenveel aandacht. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid voor eventuele correcties. De film wordt pas opgeleverd als iedereen tevreden is.

Resultaat

De film is klaar om gezien en gedeeld te worden! Vergroot je bereik door de film in te zetten als marketingstool en merk dat online video werkt!