over reelmedia

Wie?

Reelmedia is een creatief productiehuis voor films en animaties. Wij vertalen graag jullie verhaal naar een creatieve film, een pakkende uitleganimatie of een combinatie hiervan.
Wij produceren unieke films en animaties en hanteren scherpe tarieven!

Wat?

Alles wat te maken heeft met bewegend beeld produceren wij met passie en dat zie je terug in onze video's. We blijven graag op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van film(techniek) en media om zo onszelf te blijven ontwikkelen.

Waarom?

Wij zijn meedenkend, enthousiast, gepassioneerd en brengen onze creativiteit en kennis bij elkaar om topkwaliteit te leveren voor elke organisatie, klein of groot. We creëren de mooiste beelden met een heldere boodschap voor de juiste doelgroep.

Geboren in 1991 en opgegroeid op het platteland. Met de handycam van zijn ouders begon hij op zijn 12e met het maken van films. Na een audiovisuele studie is Gertjan in 2012 als zelfstandig ondernemer begonnen. Destijds onder eigen naam, later onder de naam Reelmedia. Hij is altijd bezig met de nieuwste trends en de laatste technieken op het gebied van film en media. Door hier veel over te zien en te lezen absorbeert hij alles in dit vakgebied. Met als resultaat mooie, vernieuwende en dynamische films met een heldere boodschap. Gertjan is een echte creatieve duizendpoot, want naast specialist op het gebied van video houdt hij zich ook veel bezig met fotografie en is een zeer gedreven muzikant.